De koolhydratenchecker: vanillekwark

Kwark kan wat ons betreft altijd. Na het eten als toetje. Of als ontbijt. Maar, wat doet het eigenlijk met de bloedsuikerspiegel? In de koolhydratenchecker vergelijken we verschillende merken met elkaar van dezelfde productgroep. Want een half uurtje voor een winkelschap levert veel inzicht op. En omdat wij dat al voor je hebben gedaan hoef jij dat niet meer te doen! In deze editie van de koolhydratenchecker staan romige kwark met vanillesmaak centraal. Kijk je mee?

Keuze 1

Danio Romige kwark met vanillesmaak, per 100 gram: 453 kcal / 14,8 gram koolhydraten / waarvan 14,3 gram suikers

Keuze 2

Lindahls Kvarg vanillesmaak, per 100 gram: 59 kcal / 3,2 gram koolhydraten / waarvan 2,8 gram suikers

En welke kies jij voortaan?

Het juryrapport
Ja, we zijn fan van de Zweedse kwark. Wat is Lindahls een mooi merk! De kvarg is bíjna net zo lekker als die van Danio. Bijna? Ja, bijna. Want de vanillekwark van Danio hapt net iets lekkerder weg. Maar, we vinden het verschil in koolhydraten groot genoeg om het kleine verschil in smaak (en mondgevoel) voor lief te nemen. Wil je meer proeven van Lindahls? Dan heb je geluk, want het merk heeft nog veel meer smaken. Njuta av!

Omdat wij van huis uit boodschappen doen bij de vrienden van AH, zijn de producten die we vergelijken in ieder geval daar te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s